Ante i Paris = Sirap i Etna :O

etna är en vulkan om ni inte visste det

Jag var nyligen i Paris, har en sjukdom som gör jag lätt bli kåt och kommer av att sitta nära en snygg tjej. När jag satt på tunnelbanan i Paris i onsdags satte sig en tjej brevid mig. Jag kände hur nära det var! VAr tvungen att riktigt hålla emot, men det gick tycärr inte, och det flög vit saft över henne. Men sa dock det var vaniljsås så trodde hon mig. Slutade ju rätt bra!


Jag i Paris med random tjej

Claw Johanna och min kyrkokör!

Vår nya föreställning medkyrkokören ska heta "är nakna personer välkommna i kyrkan?" Kommer bli väldigt intressant. Nakna personer är sån otroligt svag grupp som blivit förtryckta av kyrkan så länge ju. Dags att äöven dom får rättigheter.


Här står jag 2h innan föreställningen. Eftersom jag var så varm av alla 99:or jag tagit och de magiska ögonblicken de framtvngat fick jag stå under order av han som höll i vår show utanför kyrkan och kyla ner mig 2h innan.


Här ligger jag under showen och spelar fattig jude från bethlehem, alla spottar på mig eftersomd et står i bibeln att nakna människor hamnar i helvetet :(


Kören samlad på slutet. Jag fick äntligen ha kläder på :) Alla i publiken tyckte vår show var fantastisk! Tror budskapet var att nakna människor ska ha samma rättigheter som alla andra, eller så var det han som spelade mig ett spratt eftersom jag hade sönder jesusstatyn från år 121 för två veckor sedan.

dokumentär-nyl1

Hej, säg inte detta till någon! MEn jag är i Kurdistan och jagar tallibaner, jag fick ett personligt uppdrag från USAs högsta ledning att åka dit och dräpa dem alla. Jag blev omopererad till en typisk afghanistansk taliban.


Känner ni igen mig?

Jag har t.om en översättare inopererad i halsen så när jag pratar översätts det direkt till deras språk. Jag kan t.om ändra färg på mina ögon med en apparat jag har i fickan. Jag misstänker det är Razoona som är hjärnan bakom 11 september och alla andra dåd. Jag hör av er när jag vet mer

Peroner jag misstänker jobba för talibanerna


Albin, 23 truckförare

Han kanske ser oskyldig ut! Men jag lovar han har något med talibanerna att göra!


Hans-Ove. Syns han levt med usama med de där tänderna kan han bara ha levt på sten, och det finns bara sten i bora bora grottorna!


Katarina, jobbar på tv som nyhetsuppläsare. Den jag anser vara mest skyldig!!!! Såg hennes dessutom spela flipperspel på en lokal pub i Afghanistan härom veckan!

Återkommer när jag vet mer!


Man kan vara lycklig utan tänder också

Hej det är jag Nyl1. IDag var jag hos tandläkaren, inte nog med att stolen rasade sönder när jag satte mig på den med mina 400 kg mina tänder föll ut dessutom :( Så då sa tandläkaren jag lika bra kunde gå hem eftersom han inte kan hjälpa mig om jag inte har några tänder. Jag blev så arg och frustrerad så jag var nära att pressa in tandläkaren mot väggen tills han inte kunde andas, men hejdade mig. Tänkte på vad claw johan lärt oss i bloggen. Hade precis tagit en 99:a två timmar tidigare så vad helt varm i hela kroppen och ville itne att tandläkaren skulle förstöra mitt magiska ögonblick!

Så här glad var jag i slutet av dagen





Dagens outfit Ante


ryska städerska-kläder: *gratis* snodde från claw johan när jag var hemma hos honom
dammvipp: dammvipp? err nej det är en toalettborste idiot, förövrigt gratis
skor: gina tricot 500 kr. Men ante dom har väl inte skor där? errr... jo
strumpbyxor: det som blev över från min dragshow i höstas
hårsak: gjorde den själv :)



Fredde, ny här

Hej jag är ny här, har fått praktik i biskelbodarbloggen nu när jag snart ska sluta 6:an :) Har funderat mycket hemma vad jag ska skriva om. Men det händer itne så mycket i mitt liv. Idag föll ett dammkorn ner på golvet och en fluga pruttade. Men en gång för 3 år sedan när det fortfarande hände saker i mitt liv körde jag på en älg :(


frågestund i bloggen

Anna Sakariasson, 43 Umeå

fråga: hur kommer det sig att ni driver med att claw johan att han är varm när han tar 99 hela tiden?

svar: Kolla på bilden, säger allt *pinsamt*



Olof Öggle, 12 Emmaboda

fråga: Vem i biskelbo går mest på toaletten?

svar: Ante, han tittar argt varje gång toalettövervakningskameran tar en bild och registrerar hans besök

topplista 1 ante, 64 besök, 2 intazer 23 besök, 3 sebsob 19 besök



Gerda, 78 Malmö

fråga: Vad anser ni unga om gamlingar?

svar: vi hatar gamlingar och hoppas att dom ska få den sämsta möjliga vård och omsorgen



Per-Hans Göransson, 99 år Sollentuna

fråga: Jag blev också helt varm när jag tog min 99 (99 år), kan jag och claw johan vara släkt?

svar: ja du är troligvis claw_johans försvunna farfar



Ulla Mög, 27 år Kistad

fråga: Har jag någn chans att bli årets biskelbolucia?


svar: ja, eftersom det bara är du och ante som anmält intresse och vi vill ha en snygg lucia så har du faktiskt stor chans

Claw johans jobb!

Hej tänkte berätta om mitt jobb. Jobbar hemma hos en förståndshandigkappad kille. Jag gör itne så mycket. Går ditm driucker kaffe, kollar tv, lagar mat.


Jag dricker kaffe hemma hos min master


Jag dricker kaffe och kollar tv, och äter macka som min master lagat

Ps glöm inte att det är ett magiskt ögonblick att ta 99 i en skill, man blir helt varm i hela kroppen och blir alldeles glad så man börjar le lite smått för sig själv.

Vi köpte cd skivor idag på rasten :)


från höger: Intazer, w00felx, claw_johan, andi, nyl1

se hur glad claw johan ser ut, det beror på han precis tagit en 99 och är helt varm i hela kroppen!


Claw Johan igen!

Hej tänkte berätta om när jag var 5 år och åt filmjölk. FAN! kom på att det inte finns så mycket att berätta om de,t men kan säga när jag ändå håller på att det är ett så magiskt ögonblick att ta 99, man blir helt pirrig i hela kroppen och varm!


Jag när jag åt filmjölk som 5åring


Razoona+50 cent = sant

Hej Razoona här igen nu. Vanligt som jag använda google translate jag kunna inte svenska. Helgen jag ska berättade vad jag göra. Jag åka limosin med självaste 50 cent. Jag inga känslor för nyl1 kvar ha, nu hjärta mitt tillhöra 50 cent. Puss er på från er allas favoritbabe, Razoona <3 Planera at åka europa nästa vecka när jag slut med 50 cent gjort och får halva cash hans.


Jag i limosine med 50 cent.

nyl1 the rappa, my new style!


tro inte jag har laggt av, tillbaka med ny skiva i juni!!! Håll utkik

Antes mobbingtips!

Känner du för att mobba någon annan, isåfall har jag bra tips hur man kan göra det på bästa sätt!

tips 1:


Man kan gå fram till någon som går i ettan och säga han/hon inte kommer få något lördagsgodis

tips 2:


Man kan säga något riktigt elakt på msn!

tips 3:


Man kan viska bakom ryggen på någon att dom inte rakar underlivet

tips 4

Man kan säga till någon som hatar baseball att han/hon suger på baseball och äter för mycket sallad

Tips 5:


man kan omringa ett offer och sjunga "Gunilla trilla' i Tommelilla" och skratta


Men halllå liksom?!?!?!?

Korpela här igen, fick panik när jag gick ut idag och såg folk som inte hade cigaretter i fickorna. Frågade en tjej om hon hade en cigg att ge mig, men hon sa att hon inte rökte. En övervakningskamera som fanns på området tog denna bilden på mig, tror det är jag i det ögonblicket hon sa nej, ofta liksom man inte röker.. men måste ju va cool?! sen kom jag på att tjejen jag frågade var 6 år, fast va fan man måste ju ha cigg ändå


korpela: Hallå liksom kommer du från Mars eller?!?!?

Claw Johan igen!

Sedan klonki visade mig bloggen vill jag bara skriva mer och mer!!! Om mina magiska ögonblick i livet när jag tar 99:or då hela kroppen blir helt varm o hjärtat slår fortare, det är så magiskt!! Men nu ska jag berätta om min skola. En gång på dramalektionen skulle vår grupp spela upp vår pjäs som hette "zebrabordellen" den handlade om en zebra som tog alla djur på savannen till fånga och tvingade dem jobba på hans bordell. Jag spelade giraffen, fast var tvungen o ha skitmånga ringar runt min hals då, sen gick dem inte att få bort :((((( PUSS PÅ ER, glöm inte att det är ett magiskt ögonblick att få en 99!





tjejspecial i bloggen! del 5

Idag består panelen av en ny person, gissa vem :D

Andi, 16... Yogainstruktör
Nyl1, 20... skiljd från razoona
Ante, 18...hemkunskapslärare på särskola


Helana, 82, modell i hms kampanj för kläder för äldre

Andi: Fan vad snygg, jag får sån lust att slicka i hennes näsborre
nyl1: Fan i helvete vilket sött leende, lite mystiskt precis som Mona Lisa, det kanske är Mona Lisa :O Hon borde ju vara 400 år idag som hon ser ut att vara
Ante: Hon ser sugen ut på mina hembakade bullar, blir nog ingen match för mig att få en date med henne


Gostelia, 52, botoxmissbrukare

Nyl1: Jag visste inte botox kunde vara så snygg, var jätte-emot det innan, men när jag ser henne ändrar jag nog mig
Ante: Hennes man är nog inte snäll mot henne o ger hennes stryk, jag önskar jag kunde hjälpa henne och låta henne bo hos mig!
Andi: så vacker, så söt, jag bara måste med dig få äta gröt!


Irina, 42 jobbar på kemtvätt i Solna

Nyl1: Nu vet jag var jag ska tvätta mina kläder i framtiden ;)
Ante: Jag har fobi för så höga ormskinnstövlar, verkar som de när som helst kan förvandla sig till en orm!!! Men jag borstar gärna tänderna med henne, hon ler nog inte för hon inte sköter sina tänder lika bra som mig!
Andi: Hon ser klipsk ut! Kanske vill hon göra andi-yoga med mig, hon verkar dessutom ha koll på vilken musik som är mode att ha yoga till!

claw johan här :)

Hej började min morgon med att kolla på totally spices som jag tycker är skitcoola. Sen tog jag en 99:a, det är sådant magiskt ögonblick, man blir helt varm i hela kroppen, dagen avslutades med att jag och i4m 1337 spelade lite kinesisk fotboll.



Vad samlar du på?


Ante
Vad samlar du på?
-Dalahästar!!!!
 hur kommer det sig?
-Jag älskar att sätta på mig folkdräkt och rida på dem i timmar
När började du?
-Typ när jag var 8, hästarna är mina bästa vänner :)
Hur mycket rider du om dan?
-typ 5h när jag itne får spela rs


Jomba

Vad samlar du på?
-glödlampor så klart
Hur kom det intresset fram?
-När min lärare snodde min ipod behöve jag få något nytt intresse, eftersom jag tycker ljudet när man tar ut en glödlampa ur en förpackning är upphetsande var jag tvungen
-Hur många har du?
654453 och en halv :) Kan se minsta lilla fingeravtryck på glödlamporna eller om någon tagit någon, så du behöver inte titta så nyfiket mot dem, du skulle bara våga röra!


Nyl1

Vad samlar du på?
-Bilder av gamla tanter när dom sjunger grattis-låtar :)
Var kom det intresset ifrån?
-Tycker deras munrörelser är så sexiga speciellt när de sjunger "Vi gratulerar" Ännu me upphetsande blir det om de står vad de sjunger under bilden!
Hur många har du och var?
-Mina favoriter har jag på väggen, men har även 5 pärmar där borta överfulla! Ni kan ta bilden jag har över sängen och visa upp i reportaget om ni vill :)

Hej razoona här

efter skillsmässa med nyl1 jag använda pengar fick jag till boxerkalsonger-företag bland annat. Hälften av nyls pengar jag fick ju efter slut vi göra. Jag fick även domstolen enligt rätt halva bloggen till. Så känn er fett ägda motha fuckers!!!, nu jag också ska berätta om min liv och sånt.

ursäkta språk, jag använder google translate kambodjanska-svenska


Pengar jag använda till en del att munk-kör sätta ihop. Med svenska mått jag tro jag itne få så mycket (500kr) i skillsmässa avtal. Men i kambodja mått det mycket är.


Min munk-kör jag sätter ihop av pengar jag från nyl1 efter skillsmässa få. Vi två bara nu är, men fler ska bli.

En puss blöt på er alla!!!

Biskelbo på liseberg :)

Vi hade träff i lördags på liseberg, de flesta var där. Nu lägger jag upp bilderna

tyvärr funkade bara kameran till den första berg o dalbanan sen gick alla kameror sönder så man inte kunde köpa bilderna :(


Andi och Ussin, ANDI TAFFSA INTE!!!!


Bajsalex fick åka själv eftersom ingen stod ut med hans lukt


Ante med sin drejarträl som fick ledigt för dagen


Intazer med random pedofil efter sig, är han rädd för karusellen eller för peddon?

tack alla till en lyckad dag på liseberg :)

PS ISLAM SUGER!!!!

Exklusiva bilder från klonkis rum!

Fixade ltie bildr på klonkis um genom hans cam!



A en ipod?
B ett alram eest ansikte avklippt från en alram eest docka?
C En segelbåt man har i badkaret?
D En happy meal leksak?
E Toalettpapper?

wtf städa!!!!!!
C

nyl1 blev pappa!

Fick barn igår så gick och tatuerade in bilden av henne på min arm idag, såhär blev det :)


Peddobearvarning!!!!

Ante blev nyligen våldtagen av peddobear, jomba var nära och andi våldtog själv peddobear nyligen! Var på er vakt... Vi Vill varna Ussin också, denna bilden togs i ussins rum i onsdags, peddobear brukar spana in sitt byte i en vecka innan han utför dådet! USSIN AKTA DIG!!!!!!!!


Antes tips för studenten!

Här är mina tre hetaste tips hur man ska se ut på sins tudent :)

Tips 3
Gul skjorta
kostym
Mexikansk-inspirerade glasögon och mustasch!


Tips 2:

90-tals bandet Hansson-stil
Långt hår och "jeanskortym"



tips 1 HETAST!

Gul hatt
kostym med zebratyp



hoppas ni vilsna hittade rätt nu!!!


Tjejspecial i bloggen del 4!

Hej idag är panelen tillbaka! Andi dök aldrig upp, tror hon ysslar med yogan, så vi fick ta in en suppliang (vem?)

Ante, 18 gör skumma skogsprommenader med sina vänner och filmar grodor :S
Josef, 18 träl, är här på antes godkännande
Nyl1, 20, blev dumpad av Razoona och förlorade halva sina ägodelar i skillsmässan.


Castanka, 61 stekare

Ante: hon har skön stil, vill sitta där och mysa med henne
Josef: bra att hon redan är van vid att ha stora saker i munnen, rätt snygg babe ändå. Jag gillar folk som sticker ut. Hon känns så annorlunda, kan jag få hennes nummer?
Nyl1: Hon påminner mig om razoona, vill itne bli lurad igen :(


Lisabot, 66 pansionär

Ante: Hon borde få mest beröm för hennes fina kinder, skulle vilja ta i dem de ser så gosiga ut! Vet inte varför men får sån lust att kolla i hennes badrumsskåp!
Josef: Ne, hon har jag redan varit ihop med, inget kul att stöta på henne igen i denna panelen, jag passar
Nyl1: Inte för jag skulle vara rasist, men jag tror inte svenska gummor kan bedraga mig, bara utländska som jagar européer med pengar, skulle jag kunna få hennes msn?


Milgar, 63 arabisk magdansös

Ante: Mmmmmmmmmmilgar! magdansös också :) Bokar lätt henne till min 20 års fest, så kan hon uppträda när vi i släkten sitter och äter. Ingen i släkten kommer äta då och jag får all mat för mig själv och kan samtidigt njuta!
Josef: Ante... Jag skulle vilja komma och se! Hon verkar så mysig, undra vilket hårvax hon använder, verkar vara nån dyrare sort, inte de där billiga som intazer använder.
Nyl1: Hon ser för alldaglig ut för att jag ska tycka om henne, men jag kan tänka mig en date!


Yoga är bra för själen!!!!

Hej Andi här, anledningen till att jag är så lugn är för jag börjat med yoga. Därför jag aldrig pratar längre.

Här kan ni få mitt träningspass

musik: helst japansk kattmusik
tips: var pårökt!!!

andassssssss iiiiiiiin, du fortsätter andas, SLUTA INTE ANDAS!!!!
sträck ut tungan och rör dig erotiskt på golvet
skriiik ut vad du känner
sträck ut din hand och gör rörelser med handen som om du bakar bullar
Låtsas att du syr i dig själv!
skrik ut riiiiiisgrynsgröt HÖGT!!!!
låtsas att du kör lastbil sedan gäller det bara att imporvisera vidare, men starten jag gav tips om här är viktig!

lycka till!!! SÅ blir ni lika lugna som mig :)






Andis sommarjobb!

Hej jag har fått ett sommarjobb i sommar, ska dela ut post men de bjuder inte på något fordon som hjälpmedel det får jag fixa själv. Jag har Byggt och hammrat på en jättepruttomobil som ska synas överallt som en stor fet komet när jag delar ut post :) Fick dock lite hjälp med ratten av nyl1 som självklart även jobbade gratis



Min pruttomobil som jag ska dela ut post med :)

Gröt Birgit är min nya lössborttagarträl!


Nu är mitt hår lössfritt, tack träl! /Ante


Dagen avslutades med att jag och kicki danielsson lanade lite cs!


Lundaloppet sammanfattning

Några i biskelbo orkade med 1 mil trots vi tränade så hårt på vattengympan i onsdags!!! Här är lite bilder jag tog när jag var funktionär av oss i biskelbo!


gratisjobbaren nyl1 sprang helt fel, här ses han på en landsväg 5km utanför Lund, måste varit p.ga. svarta lappen han hade för ögonen, hur dum får man bli


Ante i starten som ni ser på mössan tävlade han för IFK hitta Nemo


Bajsalex bajsade på sig innan eller efter, ingen vet.


Tim Mens nya jobb!

hej vi tog en bild på jobbet idag :) Vi hade alla ipod på bilden som tydligen är något som kommer bli überkänt om 100 år, står brevid oss vad vi heter och vilken låt vi lyssnar på. Bling bling smycke kommer torlgitvis också bli känt om 100 år, det sa vår spådam




vattengympan har gett snabba resultat!

Vattengympan ger skitsnabba resultat! Ännu en anledning att vara med!



från vänster: Jomba, nyl1, Hassan (ny i gruppen, asylsökande från Iran)

hej, liksom korpela här daaaah *gör handrörelsen*

Jag var på föreläsning idag om alkohol och droger och sånt, obligatoriskt för att få körkort. De sa att det var olämpligt att sminka sig medans man kör, jag ba w0000t liksom, man måste ju sminka sig och se bra ut asssså dah har ni inte fattat någonting eller. Sen när det var paus gick jag och rökte så klart. En gammal gubbe joinade mig när ja rökte och sa han ville knulla med mig, jag ville inte men jag stod ändå kvar för jag tyckte det va en så fin komplimang liksom!!!!

Här är lite festbilder från igår när ja o mina vänner söp och satte sånt vitt pulver på läpparna som är jättesnyggt tycker jag!



Amanda super liksom alltid jättemycket!!! En gång var hon intresserad av en kille och ville imponera på honom så drack hon sig full och spydde på toaletten, så blev han jätteintresserad och tyckte hon var cool


asså gud liksom u go girl asså typ! :) Snygg push up så att brösten syns! Liksom man är ju typ liksom inget om man inte visar sina bröst, man måste ju va kilarna till lags liksom!


Här är jag vid spegeln, tyvärr har ja inget sånt vitt pulver på läpparna, det va slut och jag fuck inte låna mer av krillebooi :(


Ipodvattengympan hamnade i aftonbladet!

Såg detta imorse och blev helt stolt!!!! Nu kommer vi kunna få ännu mer utövare till vår grupp!



Vad lyssnade ni på under passet?

Ante: Die motha fucker die med Hackerstein
Nyl1: rosa helikopter med peaches
Josef: introt till bumbibjörnarna
Andi: typ olika amy diamond låtar, man blir så glad av dom :)





Aftonbladet var på plats i onsdags när vi hade träningspass :)


Anna hagman står och säljer aftonbladet på stan och håller upp löpsedeln för att få folk att köpa!


Vattengympa med biskelbo!

Till våren drar vi igång vattengympa för biskelbodare i Grythyttans simhall, simvägen 56 i Stockholm.

instruktör: Jomba
pris: 35 kronor
musik: mora träsk och rs musik i blandad kompott
klädsel: topless om man vill, annars traditionellt. OBS! Strängt förbjudet med baddräkt med igelkottar på!!!!!
omklädsel: sker utanför simhallen, sök upp buske
simkunnighet: Måste ha bra kondition
Tid: onsdagar 14:15



intervju med deltagare:

Andi, 16

varför började du med vattengympan?
Jag vill gå ner ett par kilon + jag har börjat få hängpattar

Har du märkt resultat?
Nej inte ett jävla skit

Vad tycker du om musiken?
Härlig, gillar speciellt "tigerjakt" med more träsk

Vad tycker du om instruktören?
Hatar honom, han gör ingen nytta

Nyl1, 20

Vadär knepet för att orka med ett så långt träningspass?
Om man kollar på de andra medverkanden får man stånd och en luftficka skapas i baddräkten vilken gör att jag kan flyta och slipper anstränga mig

Varhar du köpt din baddräkt?
Köpt? Jag hittade den på gatan

Jomba, 16 instruktör

stämmer det att stora bröst gör att man flyter bättre?

hur ska jag veta det?

får man ha ipod när man tränar med er?

Ja, jag vill inte folk ska råka ut för samma helvete som jag har i skolan när jag råkade lyssna på min ipod.

Jombas klassfoto!

hej jag och min nya klass tog klassfoto idag, jag visste inte att man inte fick ha ipod när man tog klassfoto så jag fick stryk av läraren efteråt :( Jag tror inte jag är så populär i min nya klas, hej då alla bloggläsare!


Nyl1 the rapper-- nytt album ute 23 maj!



artist: Nyl1 the rapper!
album: Iga biga zoom zoom doom nigga doom to yo sagga sagga do!
bolag: klonki music

tracks:

01 Kläck ägg din dumma unge!
02 klä av din höna
03 blodförgiftning på träslöjden
04 Sabba för afrika
05 min säng
06 honungsfåglar ft thomas di leva
07 Kastanjekuk som värker
08 Razoona min älskade
09 högt ovanför molnen
10 djungelghettot
11 mata aldrig fåglar med lasagne
12 När jag var nakenmodell på hm

kommer även på spotify den 17:e!

Dagens outfit Andimagus



Teletubbies kostym, tinky winky, XLL 399 kr på toys'rus
Balettkjol: 23kr från affären "shemalestore.com"
gräsmatta: fuskgräsmatta 30x30m 4500kr från lantmännen.se
teletubbieslekhus: 4000 kr från barn och lek
uppblåsbara teletubbiesdockor: pow, dipsy och lala 40 kr styck på konsum


Hej andi här!

Tänkte berätta om mitt valborgsfirande, jag ville bara vli full såklart, annars är det ju inte kul. Är typ alltid full på runescape som ni kanske märkt. Men på valborg var jag extra full. När jag kollade ut genom fönstret när vi satt och söp och kollade på törnrosa dvdn såg jag en banan som red på en lama! Men ingen trodde mig :(



Jag lovar.... Jag vet vad jag såg :(

Antes valborg!

Hej, jag och min träl var vid bohus fästning och firade valborg med alla fjortisar så plötsligt från ingenstans kom thomas di leva och ville jag skulle ta bild, försökte ta bild av elden :( Men han stod i vägen på alla bilder, fick nog inte ens enda bild på vårt festande. Här är mina bilder. Liksom man ber itne jesus flytta på sig



Man ser träden vi satt vid svagt i bakgrunden tror jag


Posarn!


du ser elden svagt i bakom honom. Han som gjorde himmlen violet :(


var på väg att få värsta bilden när Josef hade 5 kaviartubar i munnen samtidigt, givetvis stod han ivägen även då :(



Tjejspecial i bloggen del 3!

Nyl1 är borta, men ersätta av trälen Josef som efter noga förhandlingar med ANte fått lov att delta. Vi önskar nyl1 lycka till med sitt nya liv i kambodja, hoppas de har internet i Razoonas by så vi kan fortsätta hålla kontakten!

I dagens panel:

Anette, Shemale, 18
Nicke, paddlare, 16
Josef, träl, 18


Desideria, 67 fotomodell

Anette: Hennes hår påminner mig om fåren på landet man klappade när man va liten, skulle nog kunna stå i timmar och klippa henne o gosa!

Nicke:  Har hon precis varit i wildy? Är det därför hon har en döskalle på tröjan? Hade verkligen gått igång på det om mina byxor inte varit så trånga idag, finns ingen plats för en hiss

Josef: Svårt att säga nu, men hade jag och hon varit ensam i en drejlokal så hade det nog gått vilt till! Man får inte besök av snygga personer i min källarlokal där jag drejar, ante och ett matbud. Detta är första gången jag fått vara utanför min lokal.


Anette, 51 präst

Josef: Härliga rynkor, rynkor är ett måste på en sexig tjej. Kan föreställa mig hur hon kallar på mig med sexig röst!
Anette: Tror inte det skulle hålla i längden, förmodligen inte mer än nåt one-night-standHon verkar ha stora krav på sin partner, då kanske jag passar *höhöhöhöh fattar ni*
Nicke: Jag ser lite vilsen ut, jag önskar jag var där och kunde berätta för henne att vi ska hem till mig. Prata i timmar med tanter är så härligt, inte så svårt att få vad man vill då.


kalzoona, 64 syster till razoona

Anette: Att hon inte skämms, tror hon ska ha samma framgång som sin syster, men är inte alls lika attraktiv, okej jag skojade jag är bara svartsjuk....
Nicke: Jag tycker hon är snygg ialafall, men vet inte om hon gillar mig. Känner mig fett ful när jag ser på henne
Josef: Inget går nog upp mot at fylla våra munnar med Majonäs, sätta på en jönsonligan film dubbat till Kambodjanska och sitta o hångla helt ensamma!

TACK! Vi får se hur det går till nästa vecka, kommer nån hitta kärleken, eller kommer vi få gå dragandes med samma tråkiga panel?




RSS 2.0