Frågelådan

meningen med denna frågelådan var att svara på tips om vad man t.ex. ska köpa för julklapp til svärmor, vilken gran som barrar minst eller hur man tillverkar snyggt tomteskägg... Men eftersom vi inte fått in några sånna frågor fick det bli som det blev...

Fråga 1

Hej, jag heter Gudrun, min son Nyl1 spelar dator 22h om dagen. Jag vill inte han ska spela så mycket skjutspel för han kanske kommer bli en galen massmördare då eller så störd som andimagus och ante. Men till mig säger han att han spelar stallet.se och sköter om sin häst, det tycker jag låter helt okej. Kan jag verkligen lita på detta? Sedan har jag problemet att sedan han berättade om stallet.se har jag börjat spela det 24/7 och ssagt upp mig från mitt jobb :( Hur ska jag sluta

svar: Ett gammalt ordspråk från det antika Grekland säger att en dildo gjord av sten löser allt!



Fråga 2

Jag heter Ana och älskar verkligen att blogga och ta bilder av mig själv, men min lillebror är så himla jobbig. Varje gång jag tar bild i badrumsspegeln springer min bror in på toaletten och bajsar, man jag ser inte det förän jag laggt upp bilderna på facebook och bloggen, vad ska jag göra?!?!

svar: se bajs som konst och för statistik för vilken färg som är vanligast på din brors avföring



Fråga 3

Hej jag heter Tim Häst och tycker mina kinder är för små, vill gärna dom ska peka ut mer så jag ser ut som mitt favoritdjur hästen. Håller just nu på med förvandlingen, tror ni det går att operera om sig till häst?

Svar: Är man hög så går allt!



Fråga 4

Hej, jag heter Fredrik och tcker mode och hur man beter sig är mycket viktigt. Jag känner mig oftast snygg, men när jag bär ut sopor till soptunnan känner jag mig så äcklig! Hur bär man en soppåse med stil?

svar: Om du snor en vagn som små barn brukar bli dragna av sina föräldrar i när dom är på Ölands djurpark för dom är för små för att kunna gå och istället för barn stoppar soporna där har du garanterat träffat mitt i prick för modet januari 2011!



hoppas ni är nöjda med svaren och fortsätt skicka frågor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0