Ante bakar del 3!
Min tandläkare sa åt mig att mina tänder såg för jävliga ut och jag absolut itne kunde fortsätta att baka så mycket. Mina tänder hade frätts sönder speciellt efter mina överdoser av sirap och ketchup. Jag började gråta i tandläkarstolen när han berättade det :(
Jag gråter i tandläkarstolen
Men så lätt stoppar man inte mig! Komemr fortsätta baka i smyg fast tandläkaren kommer gra hembesök och kontrollera mig.
En som däremot gynnas av detta är att Josef slipper dreja krukor i framtiden
Jag gråter i tandläkarstolen
Men så lätt stoppar man inte mig! Komemr fortsätta baka i smyg fast tandläkaren kommer gra hembesök och kontrollera mig.
Antal portioner: 4
Färdigt på: 1 tim 30 min
Ingredienser
2 flaskor ketchup
2 dl hallon
2 dl vispgrädde
150 g 70-procentig chokladkaka
2 äggulor
1 msk råsocker
Gör så här
1. Mosa hallonen med en gaffel. Spara några fina hallon till garnering.
2. Blanda med råsocker och kecthupen
3. Bryt chokladen i en skål och smält den i vattenbad.
4. Vispa grädden hårt och blanda i de mosade hallonen.
5. Rör ned en äggula i taget i den smälta chokladen.
6. Rör ned hallongrädden i chokladsmeten.
7. Klicka moussen i fyra koppar/glas.
8. Låt stå en timme i kylskåp innan servering.
9. Garnera med hallon.
Färdigt på: 1 tim 30 min
Ingredienser
2 flaskor ketchup
2 dl hallon
2 dl vispgrädde
150 g 70-procentig chokladkaka
2 äggulor
1 msk råsocker
Gör så här
1. Mosa hallonen med en gaffel. Spara några fina hallon till garnering.
2. Blanda med råsocker och kecthupen
3. Bryt chokladen i en skål och smält den i vattenbad.
4. Vispa grädden hårt och blanda i de mosade hallonen.
5. Rör ned en äggula i taget i den smälta chokladen.
6. Rör ned hallongrädden i chokladsmeten.
7. Klicka moussen i fyra koppar/glas.
8. Låt stå en timme i kylskåp innan servering.
9. Garnera med hallon.
En som däremot gynnas av detta är att Josef slipper dreja krukor i framtiden
Kommentarer
Trackback